Feta-punasipulipiirakka

Täyte:
4-5 punasipulia
2 rkl Pirkka salaattijuustotölkin öljymarinadia
1/2 rkl juoksevaa hunajaa
1 tl basilikaa
1 tl suolaa
1 tlk (375g) Pirkka salaattijuustokuutioita öljymarinadissa
2 dl kevytkermaa
2 kananmunaa

Painele valmistaikina viodellun vuoan (halkaisija 26 cm) pohjalle ja reunoille.

Leikkaa kuoritut sipulit mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi.

Kuullota viipaleet salaattijuustotölkin öljymarinadissa.

Mausta sipulit hunajalla, basilikalla ja suolalla.

Jäähdytä seosta hieman.

Valuta salaattijuusto hyvin.

Levitä sipulista noin puolet piirakkapohjalle ja päälle juustokuutiot.

Levitä päälle vielä loput sipulit.

Sekoita kananmunat kermaan ja kaada vuokaan
Paista piirakkaa 200 asteessa uunin alimmalla tasolla noin 35 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Katjuska80

Zihu sanoi...

Löytypä mun makuun uutuus. .jos vaihtas kerman kemaviiliin, kevenis vähän

torstai 03.04.2008 klo 08:55

AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka piirakkataikinalevyt 2kpl (a 200g) (Pirkka), annos 400g100g369kcal5.9g34.9g23g2.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g94g253kcal16.8g1.9g19.7g0g
Hunaja 5g17kcal0g4g0g0g
Basilika, kuivattu 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma50g60kcal1.6g2.2g5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 25g31kcal2.7g0.1g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana948g1569kcal59.2g105.6g100.8g11.2g
Valittu annoskoko474g784kcal29.6g52.8g50.4g5.6g
Annoskoko puolitettuna237g392kcal14.8g26.4g25.2g2.8g
Arvot/100g100g166kcal6.2g11.1g10.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=56158