Borssi porsaanliha

Paistetaan ensin öljyllä sipuli, porkkana, punajuuri (+ 1rkl etikkaa), tomaatti.

Keitetaan lihapalat, poistetaan vaahto ja lisätään paistetut vihannekset, pavut, kaali ja perunat.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Monal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)161g257kcal30.6g0g14.5g0g
Punajuuri 107g41kcal1.1g7.4g0.2g2.7g
Kaali, valkokaali43g9kcal0.5g1.5g0.1g0.9g
Pavut,ruskeat suolaliemess37g37kcal2.6g5.5g0.4g7.9g
Peruna, keskikokoinen 60g64g39kcal1g8.4g0.1g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g14g3.9kcal0.1g0.8g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g3.2g29kcal0g0g3.2g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g27g5.4kcal0.2g1g0.1g0.4g
Chili paprika punainen1.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana948g852kcal72.6g51g37.2g26.2g
Valittu annoskoko474g426kcal36.3g25.5g18.6g13.1g
Annoskoko puolitettuna237g213kcal18.2g12.8g9.3g6.6g
Arvot/100g100g90kcal7.7g5.4g3.9g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96259