Karppi, täytetty paprika

Leikkaa paprikoista hattu pois.

Kuullota sipuli (ja valkosipuli) oliiviöljyssä ja lisää jauheliha, ruskista ja mausta esim.

pippuri, paprikaj.

yms.
Lisää tuorejuusto.

Täytä paprikat seoksella ja lisää juustoraaste päälle.

Kypsennä 2oo asteessa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika-chili tuorejuusto viola22g35kcal1.8g0.9g2.8g0g
Juustoraaste emmental punaleima44g171kcal12.7g0g13.1g0g
Sipuli (kuorittu)26g7.1kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Oliiviöljy 6.1g54kcal0g0g6.1g0g
Paprika punainen 149g44kcal1.4g6.7g0.6g2.8g
Jauheliha, sika-nauta 175g388kcal30.6g0g29.8g0g
Viola 13% tuorejuusto, yrtti-pippuri (Valio oy), annos 20g53g84kcal4.2g2.1g6.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana948g1564kcal102g22g118.6g6.4g
Valittu annoskoko474g782kcal51g11g59.3g3.2g
Annoskoko puolitettuna237g391kcal25.5g5.5g29.7g1.6g
Arvot/100g100g165kcal10.8g2.3g12.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208535