Nauhapastaa broilerinjauhelihalla ja kasviksilla

-Keitä vesi ( noin litra)
-Lisää oliiviöljy ja suola
-Lisää tagliatellet veteen ja keitä pakkauksessa olevan ajan mukaan.

-Poimi tagliatellet vedestä pastakauhalla (ÄLÄ kaada vettä pois!!) siivilään ja huuhtase kraanaveden alla.

- Pistä pasta valmiiksi lautasille
- Lisää pastasta säästettyyn keitinveteen kasvikset pakkasesta ja keitä siinä kunnes ovat kypsiä.

- Kaada kasvikset keitin vesineen siivilän läpi ja huuhtase kraanan alla.

-Laita lautasille jossa pasta odottaa
- Paista pastan kiehumista odotellessasi pannulla broilerin jauheliha ruokalusikallisessa rypsiöljyä kivan rapeaksi.

- Mausta broileri miten haluat
- Kaada paistettu broikku lautaselle pastan ja vihannesten kylkeen.

-lisää ketsuppia jos tahdot
-nauti.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Omenao
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tagliatelle, euroshopper82g285kcal9.9g59.2g1g0g
Suola, annos 3g8.8g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 21g186kcal0g0g21g0g
Pirkka broilerin paistijauheliha 250 g, annos 250g219g282kcal32.8g0g19.7g0g
Herne-maissi-paprika, Pirkka131g91kcal5.3g14.5g1.1g4.1g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 12g105kcal0g0g11.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana949g1897kcal96g147.4g109.2g8.2g
Valittu annoskoko474g948kcal48g73.7g54.6g4.1g
Annoskoko puolitettuna237g474kcal24g36.9g27.3g2.1g
Arvot/100g100g200kcal10.1g15.5g11.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223021