Lämmin täysjyväpastapannu

Kuullota sipuli, 2 porkkanaa ja 2 kynttä valkosipulia pilkottuina oliiviöljytilkassa.

Tämän jälkeen paista jauheliha kypsäksi ja keitä pasta.

Lisää lihaseokseen 1 lasi vettä ja liuota fond du chef siihen.

Tämän jälkeen lisää pakastevihannekset ja sekoita.

Kun pasta on kypsää, yhdistä se lihaan.

Mausta ruoka haluamallasi tavalla.

Lopuksi paloittele iso tomaatti, ja lisää se viimeiseksi ruuan joukkoon, sekoita ja tarjoile!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1518 grammaa

Ideale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 41g12kcal0.5g2g0.1g0.7g
Valkosipuli 1.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha150g249kcal28.4g0g15g0g
Herne-maissi-paprika apetit 200g63g47kcal2.6g7.8g0.5g0g
Porkkana 25g8.2kcal0.2g1.4g0g0.6g
Tomaatti 31g7.1kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g3.1g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0g
Oliiviöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Kahden värin täysjyväpenne (Torino), annos 70g156g516kcal25g96.9g3.1g9.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana949g1764kcal114.2g219.2g46.8g22.2g
Valittu annoskoko475g882kcal57.1g109.6g23.4g11.1g
Annoskoko puolitettuna237g441kcal28.6g54.8g11.7g5.6g
Arvot/100g100g186kcal12g23.1g4.9g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369716