Jauhelihapohjainen pizza

Sekoita jauheliha munan kanssa.

Mausta ja levitä ohueksi pellille.

Paista 200 astetta noin 20 min ja lisää täytteet, paista vielä ylälämmöllä noin 5 min 250 astetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Satusirkka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomu naudan jauheliha (Atria), annos 400g225g405kcal42.7g0g27g0g
Kananmuna kuoreton 31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Mozzarella viipaloitu, Juustoportti (175g)98g246kcal19.7g0.5g16.7g0g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g56g13kcal0.8g1.9g0.2g0g
Kalkkunaleike (Snellman)45g41kcal7.6g0.6g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)20g5.3kcal0.3g0.9g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana949g1506kcal150g8g95.8g0.6g
Valittu annoskoko475g753kcal75g4g47.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna237g377kcal37.5g2g24g0.2g
Arvot/100g100g159kcal15.8g0.8g10.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216398