Tonnikalasalaatti

Revi salaatti, puolita tomaatti, pilko sipuli ja kurkkut.

Sekoita ja aseta salaatin pohjaksi.

Kaada päälle tonnikalapalat öljyineen, ananaspalat ja keitetyt kanamunan puolikkaat.

Mausta sitruunapippurilla tai sormisuolalla/mustapippuriseoksella
.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 85g11kcal0.9g0.8g0.2g1g
Luumutomaatti pirkka, 83g56g11kcal0.3g2.1g0.2g3.4g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Kurkku 56g6.2kcal0.3g0.8g0.1g0.4g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g104g198kcal26.1g0g10.4g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g77g46kcal0.3g11.6g0.1g1.1g
Kananmuna, keitetty 62g89kcal7.8g0.2g6.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana949g741kcal72.2g34.2g35g13g
Valittu annoskoko475g371kcal36.1g17.1g17.5g6.5g
Annoskoko puolitettuna237g185kcal18.1g8.6g8.8g3.3g
Arvot/100g100g78kcal7.6g3.6g3.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270340