Soijarouhebolognese

2 dl tummaa soijarouhetta
2 dl vettä
1-2 sipulia
2-5 valkosipulinkynttä
ruokaöljyä
1 prk paseerattua tomaattia
basilikaa
pippuria
suolaa
garam masalaa
paprikajauhetta

Kuullota hienoksi pilkotut sipulit pannulla öljyssä.

Lisää soijarouhe, vesi, tomaattimurska sekä mausteet.

Anna kiehua miedolla lämmöllä n. 10 minuuttia.

Halutessasi voit imeyttää veden soijarouheeseen jo etukäteen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Superbr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma soijarouhe (Vegesun), annos 30g45g158kcal23.8g13.6g0.4g2.9g
Vesi, vesijohtovesi 101g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)31g8.3kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Oliiviöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Paseerattu tomaatti (luomu) (Rainbow), annos 500g281g76kcal3.7g11.8g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana949g608kcal57.6g57.4g13.6g7.2g
Valittu annoskoko475g304kcal28.8g28.7g6.8g3.6g
Annoskoko puolitettuna237g152kcal14.4g14.4g3.4g1.8g
Arvot/100g100g64kcal6.1g6g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=413630