Lihakaalijuureskeitto

Pilko ainekset sopivaan kokoon.

Aluksi ruskista sipuli, osa kaalesta ja suikaloitu liha.

Yhdistä ainekset isoon kattilaan ja keitä pienellä tulella vähintään tunti.

Lihan ei tarvitse olla ulkofilettä, mutta oli tarjouksessa edulliseen hintaan ja laadultaan keskinkertaista, jonka paistaminen pihveiksi tuntui vähän kyseenalaiselta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Nonno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2401g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Peruna, keskikokoinen 60g240g144kcal3.6g31.2g0.2g2.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g240g67kcal1.4g14.3g0.5g6g
Kaali, valkokaali961g203kcal11.5g32.7g1.9g20.2g
Ulkofile, nauta (Hk), annos 100g480g591kcal100.9g0g19.7g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g36g324kcal0g0g36g0g
Voi, 1 tl, 5 g12g88kcal0.1g0.1g9.6g0g
Soijakastike120g72kcal6.2g11.4g0.1g0g
Mustapippuri, annos 1g2.4g5.5kcal0.3g0.9g0.1g0g
Suola, annos 3g3.6g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 3.6g9kcal0.5g0.7g0.1g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9480g3136kcal255.2g205.6g137.4g68g
Valittu annoskoko4740g1568kcal127.6g102.8g68.7g34g
Annoskoko puolitettuna2370g784kcal63.8g51.4g34.4g17g
Arvot/100g100g33kcal2.7g2.2g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=103251