Sadun Jauhelihakeitto 10 %

Ruskista jauheliha, lisää sipuli ja mausteet.

Kiehuvaan veteen liemikuutiot, peruna, pakastekeittojuurekset.

Kypsennä, lisää jauheliha ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 593 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2000g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi40g112kcal3.6g2.8g9.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha800g1328kcal152g0g80g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
KEITTOJUURES Apetit pakaste800g208kcal7.2g38.4g2.4g18.4g
Peruna, vanha, kuorittu 1000g761kcal18.8g155g2g10g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9480g4873kcal365.8g402g187.6g60.2g
Valittu annoskoko4740g2436kcal182.9g201g93.8g30.1g
Annoskoko puolitettuna2370g1218kcal91.5g100.5g46.9g15.1g
Arvot/100g100g51kcal3.9g4.2g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197355