Katkarapu-sienikastike

Silppua sipuli ja raasta/purista valkosipuli.

Kuullota rasvassa.

Lisää sienet ja paista hetkisen.

Lisää joukkoon tomaatti ja kerma.

Kiehauta.

Mausta suolalla ja chilijauheella.

Lisää katkaravut vasta vähän ennen tarjoilua, etteivät ne mene kumisiksi.

Tarjoa pastan tai riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljyvalmiste (Rainbow), annos 100g60g433kcal0g0g48.1g0g
Sipuli (kuorittu)391g105kcal5.1g18.7g0.8g6.6g
Valkosipuli 60g65kcal4.7g9.8g0.4g1.3g
X-tra herkkusieniä viipaleina(114g)685g103kcal13.7g6.8g0.7g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1202g300kcal15.6g50.5g2.4g0g
Katkarapu 1081g740kcal156.1g0g11.9g0g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen30g12kcal0.6g2.7g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1202g3967kcal24g36g420.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9480g11449kcal439.6g249g969.6g15.8g
Valittu annoskoko4740g5724kcal219.8g124.5g484.8g7.9g
Annoskoko puolitettuna2370g2862kcal109.9g62.3g242.4g4g
Arvot/100g100g121kcal4.6g2.6g10.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197678