Parsa-kukkakaalipaistos

Pilko kaalit pieniksi mieluisiksi paloiksi.

Keitä niitä vedessä n. 5min.

Valuta.

Paista jauheliha ja paprikat voissa.

Sekoita kaalit ja lihamössö.

Nakkaa seos vuokaan,
päälle aurajuusto, ruokakerma ja juustoraaste.

Maustoin tätä lihamauste-seoksella ja aromisuolalla.

Paista 200c semmoinen tunti.

Ja eiku tuas syömmään :D

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen400g103kcal3.6g18.4g1.6g8g
Kukkakaali 1120g270kcal20.3g24.6g3.4g25.8g
Parsakaali brokkoli 1100g386kcal50.8g21.4g3.3g27.5g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g1000g1200kcal34g36g100g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g100g340kcal20g0g29g0g
Emmentaler gerieben (Frischpack)120g462kcal34.8g2.4g34.8g0g
HK Nauta-sika jauheliha 400g800g2000kcal144g0g160g0g
Voi, 1 tl, 5 g100g730kcal1g1g80g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9480g10980kcal617g207.6g824.2g122.6g
Valittu annoskoko4740g5490kcal308.5g103.8g412.1g61.3g
Annoskoko puolitettuna2370g2745kcal154.3g51.9g206.1g30.7g
Arvot/100g100g116kcal6.5g2.2g8.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220977