PAPRIKARISOTTO

Hienonna sipuli ja kuutioi paprikat pieniksi.

Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota riisi ja sipuli- ja valkosipulisilppu.

Lisää paprikapalat.

Lisää viinietikka, kiehuva vesi ja kasvisliemikuutiot.

Anna risoton poreilla 10-15 minuuttia.

Sekoita välillä.

Tarkista riisin kypsyys maistamalla.

Lisää kevytkerma ja anna seoksen kiehua vielä hetki.

Risotto on parhaimmillaan puuromaisena löysänä.

Lisää juustoraaste ja mausta ruoka limepippurirouheella ja tarvittaessa ripauksella suolaa/ lorauksella soijaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Kinkki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 450g132kcal4.2g20.2g1.8g8.5g
Paprika keltainen 450g136kcal4.2g22.9g0.9g9g
Sipuli 300g91kcal3.7g14.4g0.6g5.1g
Valkosipuli 90g98kcal7.1g14.7g0.5g1.9g
Oliiviöljy 90g796kcal0g0g90g0g
Riisi puuroutuva 750g2568kcal45.4g567g5.2g17.2g
Vesi1800g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma 4% (Rainbow), annos 200g600g360kcal5.4g31.2g24g1.8g
Kasvisliemikuutio 60g183kcal5.7g8.1g14.1g1g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g90g354kcal28.8g0g26.1g0g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g60g61kcal0g12.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9480g9553kcal209g1382.2g326.4g89g
Valittu annoskoko4740g4777kcal104.5g691.1g163.2g44.5g
Annoskoko puolitettuna2370g2388kcal52.3g345.6g81.6g22.3g
Arvot/100g100g101kcal2.2g14.6g3.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358816