Jauhelihamureke (viherpippurikoskenlaskija)

-800g paistijauhelihaa
-2 kananmunaa
-1prk kermaviiliä
-4 valkosipulinkynttä
-sipulirouhetta
-tabascoa
-musta-ja valkopippuria
-jauhelihamaustetta
-viherpippuri-koskenlaskijaa

Sekoita nämä kiinteäksi kasaksi ja pudota "möykky" leivinpaperin päälle, joka on siis pellin päällä.

Painele taikina pellin kokoiseksi levyksi.

Leikkaa koskenlaskijapaketista noin puolet viipaleiksi ja aseta ne taikinalevyn etureunaan.

Lähde kääntämään taikinaa rullalle leivinpaperia apunakäyttäen.

Eli nosta paperia ja vedä sitä itseäsi kohden, jotta taikina menee rullalle.

Sitten kun rulla on valmis, taputtele päät umpeen.

Paista uunissa 200'c/45min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Timopaan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto439g1228kcal83.3g0g96.5g0g
Sipuli (käsittelemätön)420g114kcal5.5g20.2g0.8g7.1g
Kermaviili, maustamaton (Valio)700g841kcal21g28.7g70g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl385g501kcal50.5g1.2g32g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g2802g4763kcal560.3g0g280.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9492g14891kcal1441.2g100.2g959g14.2g
Valittu annoskoko4746g7446kcal720.6g50.1g479.5g7.1g
Annoskoko puolitettuna2373g3723kcal360.3g25.1g239.8g3.6g
Arvot/100g100g157kcal15.2g1.1g10.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=30816