Jauhis-kaalimössö

Paista jauheliha ja sipulit, lisää kaalisilppu ja pari desiä vettä.

Hauduta kypsäksi (n. 1h), mausta.

Mausteet: meirami, basilika, valko- ja mustapippuri + suola.

Vettä en merkannut reseptiin, koska se haihtuu kokonaan haudutuksen aikana.

Lisäksi mössö olis kaivannut siirappia, mutta korvasin sen makeutusjauheella.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g140g1023kcal1.4g1.4g112.2g0g
Valkokaali keräkaali 2337g649kcal27.8g94.9g4.7g49.1g
Jauheliha, sika-nauta 1869g4139kcal327.1g0g317.8g0g
Sipuli (kuorittu)257g69kcal3.3g12.3g0.5g4.4g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g140g134kcal1.5g25.5g0g0g
Makeutusaine cologran 100g 1 rkl (1g)2.8g11kcal0.1g2.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9492g12051kcal722.4g273.4g870.4g107g
Valittu annoskoko4746g6026kcal361.2g136.7g435.2g53.5g
Annoskoko puolitettuna2373g3013kcal180.6g68.4g217.6g26.8g
Arvot/100g100g127kcal7.6g2.9g9.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=314326