Hirvenjauhelihakeitto

1 rkl oliiviöljyä teflon kattilan pohjalle ja paista siinä hirvenjauheliha kypsäksi.

Lisää puoli pussia sipulia pakastekuutioina.

Kaada päälle 2litraa vettä, kun vesi kiehuu, lisää 2 lihaliemikuutiota ja isoja keittojuureksia pussillinen, sekä 150g peruna-sipulisekoitusta ja 1tl suolaa.

Kiehauta 7 minuuttia

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 380 grammaa

Saher
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi16g1.6kcal0.2g0.2g0g0g
Isot keittojuurekset (Rainbow), annos 450g70g14kcal0.7g2.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi3.4g10kcal0.3g0.2g0.8g0g
Vesi312g0kcal0g0g0g0g
Peruna-sipulisekoitus, Eldorado (500 g)23g16kcal0.4g3.5g0g0g
Hirvenjauheliha oma saalis47g53kcal10.3g0g1.4g0g
Oliiviöljy 2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana950g226kcal23.8g12g8.8g0g
Valittu annoskoko475g113kcal11.9g6g4.4g0g
Annoskoko puolitettuna238g57kcal6g3g2.2g0g
Arvot/100g100g24kcal2.5g1.3g0.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132389