Kasvislasagne

Kuori ja pilko sipulit ja silppua chili.

Kuullota niitä yhdessä muutama minuutti öljyssä ja lisää sokeri.

Lisää pannulle pilkotut paprikat sekä kesäkurpitsa ja anna paahtua muutama minuutti.

Lisää tomaattimurska sekä -pyre ja mausteet ja anna kiehua hiljalleen valkokastikkkeen valmistumisen ajan.

Kuumenna kattilassa 8 dl maitoa ja murenna sulatejuustejuusto maidon sekaan.

Anna juuston sulaa.

Sekoita vehnäjauhot loppuun maitoon ja kaada suuruste ohuena nauhana maito-juustoseoksen sekaan.

Anna kastikkeen kiehahtaa.

Mausta suolalla.

Asettele vuoan pohjalle lasagnelevyjä ja kastikkeita vuorotellen niin, että päälimmäiseksi jää kerros valkokastiketta.

Ripottele pinnalle vielä juustoraaste ja kypsennä uunin alatasolla 175 asteessa n. 40-45 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 10g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 2.3g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 7.6g67kcal0g0g7.6g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka7.5g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprika keltainen 15g4.5kcal0.1g0.8g0g0.3g
Kesäkurpitsa zucchini 38g6.8kcal0.2g0.9g0.2g0.3g
Tomaattimurska, 1 prk75g20kcal0.5g4g0.2g1.1g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g3.8g2.8kcal0.2g0.5g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen188g62kcal6.2g9.2g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g47g131kcal8.9g0g10.3g0g
Juustoraaste emmental punaleima23g88kcal6.5g0g6.8g0g
Lasagnelevy Rainbow47g172kcal6.6g33.3g1.5g1.4g
Vehnäjauho puolikarkea 6.1g21kcal0.6g4.3g0.1g0.2g
Chili paprika punainen1.9g0.8kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sokeri 2.3g9kcal0g2.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana951g1188kcal60.6g113.6g53.4g7.4g
Valittu annoskoko476g594kcal30.3g56.8g26.7g3.7g
Annoskoko puolitettuna238g297kcal15.2g28.4g13.4g1.9g
Arvot/100g100g125kcal6.4g11.9g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102282