Wilhelmiinakeksit

200 g margar.

2 1/4 dl sokeria
1 kananmuna
n.2 rkl siirappia
3 tl vaniljasokeria
5 dl vehnäjauhoja
2 tl soodaa

Vaahdota margar.

ja sokeri.

Lisää muna ja siirappi.

Sitten kuivat aineet hierotaan mukaan.

Taikina leivotaan 6 tangoksi.

Paista 200 asteessa n 10-15 min. Leikkaa tangot kuumina vinoneliöiksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 792 grammaa

Kerstins
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai laktoositon leivontamargariini (Raisio)1200g8637kcal0g0g959.6g0g
Sokeri 1147g4657kcal0g1146.2g0g0g
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g330g561kcal49.5g0g39.6g0g
Siirappi, tumma54g173kcal0.1g39.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g72g288kcal0g71.3g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta1949g7017kcal253.4g1364.5g40.9g68.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9504g42665kcal606g5243.8g2080.2g136.4g
Valittu annoskoko4752g21333kcal303g2621.9g1040.1g68.2g
Annoskoko puolitettuna2376g10666kcal151.5g1311g520.1g34.1g
Arvot/100g100g449kcal6.4g55.2g21.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158740