Keltainen kanakeitto

Pirkan ohje.

Kuumenna vesi, fondi ja curry (2-3tl) kiehuvaksi.

Lisää broilerisuikaleet kattilaan.

Hienonna sipuli ja lisää se keittoon keittojuuresten kanssa, kuumenna kiehuvaksi.

Lisää pasta ja keitä 10-12min.

Sekoita joukkoon maissi ja kiehauta.

Lisää pesto ja tarvittaessa suolaa.

Pirkan alkuperäisohjeessa pesto tarjoillaan erikseen, mutta mun mielestä se maustaa koko keiton mahtavasti, joten sekaan vaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 528 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale marinoimaton (Pirkka)563g608kcal129.4g0g10.1g0g
Vesi2701g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef chicken (Knorr), annos 28g63g63kcal1.3g2.8g5g0.6g
Curryjauhe (-), annos 5g23g73kcal2.3g11.3g2.3g2.3g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.5g3.8g
KEITTOJUURES Apetit pakaste450g117kcal4.1g21.6g1.4g10.4g
Farfalle kuviopasta (Pirkka), annos 70g225g810kcal27g164.3g3.4g0g
Gourmet maissi (Bonduelle), annos 140g315g252kcal9.1g34g6g12g
Pesto, vihreä (pirkka) (Pirkka), annos 14g180g756kcal3.6g5.2g81g0g
Suola, annos 3g6.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9504g5482kcal359.4g500g219.4g58.2g
Valittu annoskoko4752g2741kcal179.7g250g109.7g29.1g
Annoskoko puolitettuna2376g1370kcal89.9g125g54.9g14.6g
Arvot/100g100g58kcal3.8g5.3g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336387