Kalkkunakeitto

Kuullota ensin pari minuuttia pilkottuja kasviksia ja punaista currytahnaa.

Lisää vesi ja 2 teelusikallista kasviliemijauhetta.

Keitä kasviksia n.10-15min tai niin kauan kuin kasvikset ovat pehmeitä.

Keittoajan puolessa välissä lisää kypsät kalkkuna filepalat.

Voit tarvittaessa lisätä suolaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Gunnell
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g521g146kcal3.1g31g1g13g
Kukkakaali 534g129kcal9.7g11.7g1.6g12.3g
Kalkkuna 534g1047kcal167.9g0g41.2g0g
Vesi2670g0kcal0g0g0g0g
Punainen Thai Currytahna (Spice up), annos 10g67g23kcal0.3g5.3g0.1g0g
Juuriselleri 400g126kcal5g18.4g0.8g12.4g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g27g44kcal4.6g5.7g0.3g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9504g3029kcal381.2g144.2g90g75.8g
Valittu annoskoko4752g1515kcal190.6g72.1g45g37.9g
Annoskoko puolitettuna2376g757kcal95.3g36.1g22.5g19g
Arvot/100g100g32kcal4g1.5g0.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108309