Jogurttijäätelö hillolla

1.Vatkaa sokerit ja keltuaiset.

2.Vatkaa kerma toisessa kulhossa.

3.Yhdistä vaahdot ja Bulgarian jogurtti.

4.Laita vaahto pakastusrasiaan, pyörittele hilloa joukkoon.

5.Pakasta ainakin 4h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Titta43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl248g844kcal5g7.4g86.8g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)2409g1445kcal81.9g108.4g84.3g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g482g308kcal16.9g1g120.4g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g48g193kcal0g47.7g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g361g1445kcal0g361.3g0g0g
Mansikkahillo 1204g2726kcal6.7g649.6g1.2g10.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9504g13921kcal221g2350.8g585.4g21.6g
Valittu annoskoko4752g6961kcal110.5g1175.4g292.7g10.8g
Annoskoko puolitettuna2376g3480kcal55.3g587.7g146.4g5.4g
Arvot/100g100g147kcal2.3g24.7g6.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256958