Hirvenliha kebab

Vaivaa liha ja mausteet oikein huolellisesti.

(itse käytän pippurisekoitusta 15ml musta ja valkopippurin sijasta, tuota ei vain löytynyt listalta)

Jaa taikina kahtia ja muotoile niistä tiiviit pötköt, laita pötköjen ympärille muutama kierros foliota ja väännä päistä tiukaksi paketiksi.

Tee folioon veitsenkärjellä muutama pieni reikä josta ylimääräinen neste pääsee paistaessa ulos.

Nosta paketit uuniritilälle (muista laittaa pelti alle, johon neste saa tippua)

Paista n.110 asteisessa uunissa n. 4tuntia, anna vetäytyä foliossa ennen leikkuuta.

Lisukkeeksi salaattia ja/tai riisiä ja kebab kastiketta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 132 grammaa

Kaariainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis4504g5045kcal990.9g0g135.1g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 180g126kcal2.3g20.4g2.3g7g
Mustapippuri 14g38kcal1.5g5.2g0.4g3.6g
Valkopippuri 9g26kcal0.9g3.8g0.2g2.4g
Valkosipulijauhe, annos 3g27g93kcal2.7g20.5g0.7g0g
Paprikajauhe 9g29kcal1.3g1.7g1.2g3.4g
Curryjauhe (-), annos 5g4.5g15kcal0.5g2.3g0.5g0.5g
Oregano, kuivattu 4.5g14kcal0.5g1g0.5g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9504g10769kcal2001.2g109.8g281.8g37.6g
Valittu annoskoko4752g5384kcal1000.6g54.9g140.9g18.8g
Annoskoko puolitettuna2376g2692kcal500.3g27.5g70.5g9.4g
Arvot/100g100g113kcal21.1g1.2g3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318485