Jaakon jyväleipä

Lisäksi suolaa 1,5tl ja hiivaa 0,25 tl. Sekoita, odota 18h. Taittele leiväksi, nostata 2h. Laita kattila uuniin ja ämmitä uuni 250 asteeseen.

Paista 30min kattilassa kannen alla ja 15-30min ilman kantta.

(Laheys no-knead bread)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Kallisx
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1920g6588kcal195.6g1344g23g67.2g
Auringonkukansiemen 480g2851kcal110.4g60.5g237.6g28.8g
Kurpitsansiemenet, kuivattu336g1818kcal82.3g59.8g154.2g13.1g
Seesaminsiemen, kuorineen 144g971kcal38.7g9.9g83.5g17.7g
Kaurahiutale 192g718kcal27.8g109.4g14g19.2g
Vesi1680g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9504g25891kcal909.6g3167.2g1024.6g292g
Valittu annoskoko4752g12946kcal454.8g1583.6g512.3g146g
Annoskoko puolitettuna2376g6473kcal227.4g791.8g256.2g73g
Arvot/100g100g272kcal9.6g33.3g10.8g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335316