Hirvenpaisti porkkana-palsternakkapedillä

1) Kuori ja pilko sipuli ja juurekset.

2) Poista paistista kalvot ja sido tarvittaessa puuvillalangalla.

3) Kuullota sipuli ja juurekset pannulla oliiviöljyssä ja siirrä pataan.

4) Lisää pataan sinappi, hunaja, suolaa ja pippuria sekä vettä sen verran, että vihannekset juuri peittyvät.

5) Ruskista paisti oliiviöljyssä ja asettele juurepedille.

6) Tökkää paistolämpömittari paistiin ja laita uuniin 200 asteeseen.

7) Paista uunissa, kunnes sisälämpötila on 60-65 astetta (omasta mausta riippuen).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenpaisti 1870g3003kcal564.7g0g80.2g0g
Hunaja27g90kcal0.3g21.9g0g0g
Sinappi 27g35kcal1.2g3.8g1.6g0.5g
Oliiviöljy 134g1181kcal0g0g133.6g0g
Sipuli (kuorittu)801g216kcal10.4g38.5g1.6g13.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g801g224kcal4.8g47.7g1.6g20g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g8g18kcal0.9g3.1g0.3g0g
Vesi1069g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9504g9536kcal1164.6g230g437.8g68.2g
Valittu annoskoko4752g4768kcal582.3g115g218.9g34.1g
Annoskoko puolitettuna2376g2384kcal291.2g57.5g109.5g17.1g
Arvot/100g100g100kcal12.3g2.4g4.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=408113