Kurpitsatomaattipaistos

Pilko kurpitsa ja tomaatti.

Paista ne ja sipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattua nokkosta ja pakastepavut.

Anna hautua pehmeiksi.

Mausta välimerenmausteella ja puolikkaalla kanaliemikuutiolla.

Tarjoa lisukkeena pääruuan kanssa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 2400g381kcal18g48g2.4g48g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g720g146kcal4.3g27.4g2.2g10.1g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g480g130kcal6.2g23g1g8.2g
Nokkonen 96g42kcal5.7g1.2g0.7g3.9g
Oliiviöljy 72g637kcal0g0g72g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)24g62kcal3.1g2.9g4.3g0.1g
Papu, vihreä (uusi) (Pirkka), annos 225g480g82kcal7.7g13g0g6.5g
Vesi, vesijohtovesi 480g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9504g2959kcal90g231g165.2g153.6g
Valittu annoskoko4752g1479kcal45g115.5g82.6g76.8g
Annoskoko puolitettuna2376g740kcal22.5g57.8g41.3g38.4g
Arvot/100g100g31kcal0.9g2.4g1.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432738