Jauhelihapasta

Paista jauheliha.

Soseuta rehut ja kaada jauhelihan sekaan.

Keitä pasta, ja sekoita kaikki ainekset keskenään ja pidä kattilaa hetki jälkilämmössä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Jumper
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gallo kuitupasta / spagetti (60g)400g1252kcal48g252g6g44g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 2000g2571kcal415g0g100g0g
Paprika punainen 400g117kcal3.8g18g1.6g7.6g
Sipuli 400g121kcal5g19.2g0.8g6.8g
Valkosipuli 42g46kcal3.3g6.8g0.3g0.9g
Viola 13 % tuorejuusto, mustapippuri (Valio oy)200g320kcal16g8g26g0g
Lihaliemikuutio Maggi11g31kcal1g0.8g2.6g0g
Tomaattipyree, Pirkka40g33kcal1.4g7.6g0.4g0.4g
Chili paprika punainen20g8kcal0.4g1.8g0g0g
Arla Apetina Feta 3%120g132kcal21.6g2.4g3.6g0g
Soijarouhe (Risetti), annos 10g80g229kcal40g27.2g0.8g0g
Oliiviöljy 40g354kcal0g0g40g0g
Tomaatti 1000g228kcal5.6g34.5g3g14g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9506g10882kcal1122.2g756.6g370.2g147.4g
Valittu annoskoko4753g5441kcal561.1g378.3g185.1g73.7g
Annoskoko puolitettuna2377g2721kcal280.6g189.2g92.6g36.9g
Arvot/100g100g115kcal11.8g8g3.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197550