Jauheliha-tomaattikeitto

Ruskista jauhelija kattilassa, lisää sipuli, valkosipuli, chili ja porkkana.

Sekoittele pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet (kasvisliemi, basilika, pippuri, soijakastike).

Anna hautua 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 476 grammaa

Rauduskoivu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha800g1328kcal152g0g80g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)1600g400kcal16g88g0g22.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g240g67kcal1.4g14.3g0.5g6g
Sipuli 80g24kcal1g3.8g0.2g1.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Vesi2000g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 2g5.1kcal0.3g0.4g0.1g0.8g
Vehnäjauho, sunnuntai10g35kcal1.2g7.1g0.2g0.3g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g12g20kcal2.1g2.6g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9516g3788kcal350.2g237g162.4g62.6g
Valittu annoskoko4758g1894kcal175.1g118.5g81.2g31.3g
Annoskoko puolitettuna2379g947kcal87.6g59.3g40.6g15.7g
Arvot/100g100g40kcal3.7g2.5g1.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325139