Jauheliha-tomaattikeitto

Ruskista jauhelija kattilassa, lisää sipuli, valkosipuli, chili ja porkkana.

Sekoittele pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet (kasvisliemi, basilika, pippuri, soijakastike).

Anna hautua 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 476 grammaa

Rauduskoivu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha80g133kcal15.2g0g8g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)160g40kcal1.6g8.8g0g2.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g24g6.7kcal0.1g1.4g0g0.6g
Sipuli 8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Vehnäjauho, sunnuntai1g3.5kcal0.1g0.7g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g1.2g2kcal0.2g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana952g379kcal34.8g23.6g16g6g
Valittu annoskoko476g190kcal17.4g11.8g8g3g
Annoskoko puolitettuna238g95kcal8.7g5.9g4g1.5g
Arvot/100g100g40kcal3.7g2.5g1.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325139