Munakoiso-sitruunapasta

Ennen ruoan valmistusta viipaloi munakoiso ja ripottele siivujen päälle suolaa, anna munakoisojen "itkeä" ylimääräistä nestettä pois 1-2 tunnin ajan.

Pyyhi ylimääräinen neste ja suola munakoisoista esimerkiksi talouspaperiin.

Paista valkosipuli ja sipuli pehmeäksi oliiviöljyssä.

Lisää 2-3 sitruunan raastettu kuori ja mehut.

Lisää munakoiso, ja hauduta kannen alla kypsäksi.

Lisää pari desiä kermaa, ja mausta kastike suolalla ja kunnon tujauksella pippuria.

Sekoita kastike al dente -tagliatellepastan sekaan.

Aivan uskomattoman herkullista - tämän reseptin myötä munakoison, valkosipulin ja sitruunan liitto on sinetöity ainakin minun kotikeittiössäni!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Hawa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 40g132kcal0.8g1.2g14g0g
Sitruunamehu, laimentamaton40g8.4kcal0.1g0.6g0g0g
Sipuli 20g6.1kcal0.3g1g0g0.3g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Munakoiso 160g36kcal0.8g5g0.3g4g
Oliiviöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Nauhapasta, Tagliatelle, Rainbow200g722kcal24.1g150.3g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana952g1919kcal53.8g319.4g44.8g9g
Valittu annoskoko476g959kcal26.9g159.7g22.4g4.5g
Annoskoko puolitettuna238g480kcal13.5g79.9g11.2g2.3g
Arvot/100g100g202kcal5.7g33.6g4.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=63368