Veriohukaiset, kotitekoiset

Valmistusohje:

Kuori ja hienonna sipulit.

Hauduta ruokalusikallisessa voita.

Sekoita keskenään veri, olut, ruisjauhot, siirappi, jäähdytetty sipuli ja mausta taikina suolalla, valkopippurilla ja meiramilla.

Anna taikinan turvota jääkaapissa vähintään 1 tunti.

Paista veriohukaiset voissa pannulla molemmin puolin rapeiksi.

Tarjoa kuumina puolukkamurskan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Papagena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veri 167g87kcal19.8g0.2g0.7g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 167g71kcal0.6g6.8g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 92g279kcal8g50.9g1.7g12.8g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Siirappi 20g60kcal0g14.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana952g1012kcal57.6g148.4g5g26.6g
Valittu annoskoko476g506kcal28.8g74.2g2.5g13.3g
Annoskoko puolitettuna238g253kcal14.4g37.1g1.3g6.7g
Arvot/100g100g106kcal6.1g15.6g0.5g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107385