Hampurilaisdressing

Valuta jugurtti esimerkiksi suodatinpussissa, anna valua noin 2 tuntia.

Kuori ja pilko omena, sipuli (puna- tai keltasipuli) ja tuorekurkku pieniksi kuutioiksi.

Sekoita kaikki jugurttiin.

Lisää mausteita maun mukaan, esimerkiksi pippuria, suolaa ja sitruunamehua.

Tarjoa hampurilaisten kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

Naksuti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore93g9kcal0.6g1.6g0.1g0.6g
Sipuli, kokonainen 50g13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.1g
Omena, ulkomainen kuorittu185g76kcal0.4g17.4g0.2g3.3g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)185g111kcal6.3g8.3g6.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana952g400kcal15g55.8g13.6g8g
Valittu annoskoko476g200kcal7.5g27.9g6.8g4g
Annoskoko puolitettuna238g100kcal3.8g14g3.4g2g
Arvot/100g100g42kcal1.6g5.9g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=38500