Tonnikalakatkarapukastike

Kypsennä sipulisilppua rasvassa.

Lisää 2 prk tonnikalaa ja katkaravut.

Lopuksi ruokakerma, anna kiehahtaa.

Mausta tillillä.

Tarjoa pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Aamunkoitto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Abba tonnikalaa tomaatissa 185g216g259kcal32.4g15.1g6.5g0g
Katkarapu pakaste (Pirkka), annos 180g105g69kcal15.8g0g0.7g0g
Ruokakerma hyla luomu 15% (Valio), annos 200g117g187kcal2.5g4.4g17.5g0g
Sipuli 29g8.8kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Oivariini, 60 (100g)8.8g48kcal0.1g0.1g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana952g1145kcal102.4g42g60.2g1g
Valittu annoskoko476g573kcal51.2g21g30.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna238g286kcal25.6g10.5g15.1g0.3g
Arvot/100g100g120kcal10.8g4.4g6.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=424179