Kesäkurpitsapaistos

Paista kanat oliivilöljyssä.

Lisää pilkottu sipuli, chili ja paloiteltu kesäkurpitsa joukkoon ja kuullota koko ajan sekoittaen.

Mausta.

Lisää ranskankerma ja kuumenna paistos.

Lisää viimeiseksi tomaatti ja hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 635 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 263g47kcal1.5g6.6g1g1.8g
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g113g107kcal22.5g0g1.9g0g
Sipuli (kuorittu)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Ranskankerma, Ingman38g101kcal0.9g1.5g10.5g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g38g7.6kcal0.2g1.4g0.1g0.5g
Chili paprika punainen7.5g3kcal0.1g0.7g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g3.7g33kcal0g0g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana952g607kcal50.8g21.8g34.4g5.2g
Valittu annoskoko476g303kcal25.4g10.9g17.2g2.6g
Annoskoko puolitettuna238g152kcal12.7g5.5g8.6g1.3g
Arvot/100g100g64kcal5.3g2.3g3.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303080