Punainen jauhelihanokarekeitto

Silppua sipuli ja kuullota kasarissa.

Lisää tomaatti sose ja anna porista pari minuuttia.

Kaada tomaattimehu kasariin, kuumenna kiehuvaksi ja lisää pasta.

Lisää kjauheliha nokareina kiehuvaan keittoon.

Annan kiehua 3-4 min, lisää paloiteltu kesäkurpitsa.

Mausta.

(Lähde: Hyvä Terveys Ruokalehti)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 545 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 44g13kcal0.5g2.1g0.1g0.7g
Rypsiöljy 3.1g27kcal0g0g3.1g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)15g12kcal0.5g2.9g0.2g0g
Tomaattimehu, oikeat arvot (Marli), annos 200g219g32kcal0g7.4g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 77g14kcal0.4g1.9g0.3g0.5g
Pasta 3-viljan (Torino)20g69kcal3g13g0.5g1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha88g145kcal16.6g0g8.8g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Persilja 11g3kcal0.2g0.1g0g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana954g632kcal42.4g55g26g6.2g
Valittu annoskoko477g316kcal21.2g27.5g13g3.1g
Annoskoko puolitettuna239g158kcal10.6g13.8g6.5g1.6g
Arvot/100g100g66kcal4.4g5.8g2.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237156