Veriohukaiset, kotitekoiset

Valmistusohje:

Kuori ja hienonna sipulit.

Hauduta ruokalusikallisessa voita.

Sekoita keskenään veri, olut, ruisjauhot, siirappi, jäähdytetty sipuli ja mausta taikina suolalla, valkopippurilla ja meiramilla.

Anna taikinan turvota jääkaapissa vähintään 1 tunti.

Paista veriohukaiset voissa pannulla molemmin puolin rapeiksi.

Tarjoa kuumina puolukkamurskan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Papagena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veri 1670g869kcal197.7g1.7g6.7g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 1670g711kcal6.3g68.5g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 919g2793kcal80.4g508.9g17.5g127.7g
Sipuli (kuorittu)301g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Siirappi 200g604kcal0.2g148.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9520g10118kcal577g1484g49.6g265.6g
Valittu annoskoko4760g5059kcal288.5g742g24.8g132.8g
Annoskoko puolitettuna2380g2529kcal144.3g371g12.4g66.4g
Arvot/100g100g106kcal6.1g15.6g0.5g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107385