Välimeren leipä

Tee normaali leipä taikina, sekoita joukkoon oliivit, tomaatit ja artisokat, jätä muutama pinnalle koristeeksi.

Mausta taikina maun mukaan esim basilikalla, rosmariinilla ja oreganolla.

Laita leivinpaperi syvälle uunipellille ja kaavi taikina tasaisesti pellille.

Paista n. 225 ast. 30-40 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Deidre
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g27g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 972g3337kcal99.1g680.7g11.7g34g
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g997g3391kcal129.7g673.2g17g52.9g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Aurinkokuivattu tomaatti basilika&oregano (Fontana), annos 50g112g161kcal9.9g27.7g1.1g0g
Viipaloitu vihreä oliivi, Rainbow112g191kcal0.6g4.5g19.1g0g
Oliiviöljy 62g551kcal0g0g62.3g0g
Miniluumutomaatti, espanjalainen (Pirkka), annos 250g623g125kcal3.7g21.8g1.9g8.7g
Latva-artisokan sydän suolaliemessä (Lidl), annos 100g598g186kcal10.8g35.9g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1247g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9520g15881kcal507.6g2887.6g226.2g191.2g
Valittu annoskoko4760g7941kcal253.8g1443.8g113.1g95.6g
Annoskoko puolitettuna2380g3970kcal126.9g721.9g56.6g47.8g
Arvot/100g100g167kcal5.3g30.3g2.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108478