Lihamakaronilaatikko

Kuullosta hiennonetut sipulit öljyssä, lisää jauheliha ja nmausta lihaseos maukusi mukaan (suolaa, pippuriaja paprikaa).

Keitä makaronit lihaliemessä ja ota keitinvedestä talteen 7dl.
Sekoita makaronit jaliha keskenään ja lisää niihin lihaliemi, johon olet sekoittanut kaksi kananmunaa ja hieman pippuria, os tarvitsee...

Paista laatikkoa uunin alaosassa 200¤ tunnin verran!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Davai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1251g2077kcal237.7g0g125.1g0g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Valkosipuli 18g19kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala55g154kcal11g2.8g11g0g
Vesi, vesijohtovesi 1751g0kcal0g0g0g0g
Makaroni ( tumma Torino )1251g4378kcal225.2g738.1g48.8g75.1g
Rypsiöljy 34g299kcal0g0g33.8g0g
Kananmuna 50g(kpl)250g315kcal27.5g0.8g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9520g14565kcal1009.6g1503.6g483.2g156.2g
Valittu annoskoko4760g7283kcal504.8g751.8g241.6g78.1g
Annoskoko puolitettuna2380g3641kcal252.4g375.9g120.8g39.1g
Arvot/100g100g153kcal10.6g15.8g5.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129881