Hunajakermaviilikananpoikaa Special Al Meira

Kuori ja pilko sipulit ja valkosipuli.

Laita n.20 g sitruunaoliiviöljyä pannulle ja kun pannu on kuuma, kuullota sipulit pyöritellen öljyssä.

Ruskista kananpojan fileepihvit ja leikkaa ruskistamisen jälkeen kahtia, jotta kypsyvät paremmin.

Laita n.20g vaaleaa maizenasuurustetta juomalasiin ja n.250g vettä, sekoita hyvin (kylmä vesi).

Lisää tämän jälkeen 200g valion kevyt kermaviiliä ja n.2 dl maitoa ja väännä levy kolmoselle.

Anna muhia ja kypsyä n.20-30 minuutin ajan ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 56g495kcal0g0g56g0g
Sipuli (kuorittu)442g119kcal5.8g21.2g0.9g7.5g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g62g228kcal0.6g51.7g1.8g0g
Kariniemen kananpojan Fileepihvi hunajamarinadissa1680g2234kcal319.2g11.8g100.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 1400g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 560g359kcal17.9g27g19.6g0.1g
Maito, Kevyt560g258kcal17.9g26.9g8.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9520g7387kcal722.8g277.2g375g15.2g
Valittu annoskoko4760g3694kcal361.4g138.6g187.5g7.6g
Annoskoko puolitettuna2380g1847kcal180.7g69.3g93.8g3.8g
Arvot/100g100g78kcal7.6g2.9g3.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=159636