Mustikan täytetyt paprikat (vhh)

(Täytekasvisten määrät suurinpiirtein, jokainen tyylillään)

Leikkaa paprika neljään osaan, ja poista siemenet.

Laita "veneisiin" parsakaalia, sipulia (jalapenoja) ja näiden päälle pari nokaretta tuorejuustoa.

Lisäksi vielä siivu juustoa ja mausteet, itse käytin timjamia ja mustapippuria.

Uunissa 200 astetta vartin verran, ja jos haluaa lopuksi vähän aikaa grillivastuksella.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Mustikka82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 1680g506kcal15.8g85.7g3.4g33.6g
Parsakaali brokkoli 1400g491kcal64.7g27.3g4.2g35g
Sipuli 280g85kcal3.5g13.4g0.6g4.8g
Creme bonjour 14% valkosipuli840g1428kcal63g21g117.6g0g
Juusto, Arla Kadett 5%560g1064kcal190.4g8.4g28g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9520g7147kcal674.8g311.6g307.6g146.8g
Valittu annoskoko4760g3574kcal337.4g155.8g153.8g73.4g
Annoskoko puolitettuna2380g1787kcal168.7g77.9g76.9g36.7g
Arvot/100g100g75kcal7.1g3.3g3.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214697