Pyttipannu

Esikeitä kiinteä maltoinen peruna ja jäähdytä.

Kuutioi perunat, sipuli ja muut ainekset.

Paista teflonpannulla pienessä määrässä öljyä, mausta pippurilla, suolalla, paprikajauheell
a.Paista päälle kananmuna jos haluat.

Lisäkkeeksi maustekurkkua ja punajuurta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 2800g2132kcal52.6g434g5.6g28g
Sipuli (kuorittu)350g95kcal4.5g16.8g0.7g5.9g
Palvikinkku HK 3%280g280kcal50.4g1.4g8.4g0g
Paprika punainen 350g102kcal3.3g15.7g1.4g6.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl140g1260kcal0g0g140g0g
Atria kevyt Perhenakki840g1344kcal80.6g63g81.5g14.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9520g10425kcal382.8g1061.8g475.2g109.6g
Valittu annoskoko4760g5213kcal191.4g530.9g237.6g54.8g
Annoskoko puolitettuna2380g2606kcal95.7g265.5g118.8g27.4g
Arvot/100g100g110kcal4g11.2g5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228055