Rahkajuustoleipä

Sekoita rahka, munat, rasva ja juustoraaste.

Sen jälkeen mukaan kuivat aineet.

Paista 225 asteessa kunnes ottavat väriä pintaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Juniusc
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1320g1883kcal165g4g135.3g0g
Maitorahka laktoositon 0,3% (Valio), annos 200g1600g1040kcal190.4g67.2g4.8g0g
Soijajauho rasvainen 280g1306kcal96.7g65.8g65.8g33.3g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 160g517kcal46.4g11.2g32g49g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)160g408kcal26.6g54.6g9.8g48g
Seesaminsiemen, kuorineen 160g1079kcal43g11g92.8g19.7g
Leivinjauhe 80g141kcal4.2g30.2g0g0.4g
Oivariini, 80 normaalisuolainen200g1440kcal2g2g160g0g
Oltermanni, perinteinen800g2880kcal200g0g232g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9520g21387kcal1548.6g492g1465g300.8g
Valittu annoskoko4760g10693kcal774.3g246g732.5g150.4g
Annoskoko puolitettuna2380g5347kcal387.2g123g366.3g75.2g
Arvot/100g100g225kcal16.3g5.2g15.4g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256603