Sveitsiläinen aamiainen neljän viljan hiutaleista

Sekoita kuivat aineet.

(Alkuperäisessä reseptissä kayrahiutale.

Voit tehdä kuoivaa seosta kerralla enemmänkin, )
Lisää kiehuvaan veteen ja keittele ilman kantta n. 7 min, kunnea vesi imeytynyt.

Anna seista pari min, ja tarjoile maidon kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Anttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Neljänviljanhiutale 559g1844kcal56.4g324.5g19.6g64.3g
Rusina 175g511kcal4.9g105g0.9g17g
Aprikoosi, kuivattu 140g307kcal7.3g60.7g0.6g10.2g
Auringonkukansiemen 140g830kcal32.2g17.6g69.2g8.4g
Mantelilastu (A la meira)105g629kcal25.2g6.9g56.6g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g70g249kcal0.2g62.2g0.6g3.2g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g70g201kcal2.3g47.5g0.1g5.9g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g7g25kcal0.2g5.6g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 3495g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9520g9192kcal257.4g1260g295.6g218g
Valittu annoskoko4760g4596kcal128.7g630g147.8g109g
Annoskoko puolitettuna2380g2298kcal64.4g315g73.9g54.5g
Arvot/100g100g97kcal2.7g13.2g3.1g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270997