Kaurarieska

Sekoita kaikki aineet ja kumoa leivinpaperin päälle pellille.

Paista noin 1/2 tuntia 200 C kauniin ruskeaksi.

Leivästä saa gluteenittoman käyttämällä gluteenittomia jauhoja.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Liljuska54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)3492g1118kcal115.2g157.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 349g1198kcal35.6g244.5g4.2g12.2g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 384g548kcal48g1.2g39.4g0g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl524g1834kcal73.3g293.4g39.3g52.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9520g9395kcal544.2g1392.6g165.8g129.2g
Valittu annoskoko4760g4697kcal272.1g696.3g82.9g64.6g
Annoskoko puolitettuna2380g2349kcal136.1g348.2g41.5g32.3g
Arvot/100g100g99kcal5.7g14.6g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298534