Nakkikastike

1 sipuli
200 g nakkia
Knorr Fonf du chef liemipala
vettä
mustapippuria rouhittuna
sormisuolaa
sakeuta tarvittaessa tummalla maizenalla.

Lisää ruokakermaa 1 dl

sipuli pienitään ja paistetaan, nakin pienitään ja paistetaan sipulien seassa
lisää vettä ja lihaliemipala
pippuri ja suola

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1300g351kcal16.9g62.4g2.6g22.1g
Frankfurter nakki (Dulano), annos 50g2000g5700kcal280g10g500g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g280g252kcal8.4g9.8g19.6g2g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%1000g1600kcal27g27g150g0g
Maizen aruskea suuruste, annos 15g180g684kcal1.8g165.6g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9520g17174kcal668.2g549.6g1346.2g48.2g
Valittu annoskoko4760g8587kcal334.1g274.8g673.1g24.1g
Annoskoko puolitettuna2380g4294kcal167.1g137.4g336.6g12.1g
Arvot/100g100g180kcal7g5.8g14.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331982