Juureslaatikko

Raasta porkkanat, lanttu ja perunat, sitten valuta niistä n. 15 ajan nestettä pois siivilän läpi.

Tämän jälkeen levitä raaste uunivuokaan tasaisesti ja kaada kerma (myös tasaisesti) sen sekaan.

Viimeistele laatikko juustoraasteella ja paista 200 asteisessa uunissa 1h/kun on pinnalta kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Pauli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1600g960kcal24g208g1.6g14.4g
Lanttu 240g69kcal2.4g11g0.7g4.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g1600g448kcal9.6g95.2g3.2g40g
Ruokakerma Valio 5%1000g600kcal12g28g50g0g
Oltermanni, perinteinen320g1152kcal80g0g92.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9520g6458kcal256g684.4g296.6g117.4g
Valittu annoskoko4760g3229kcal128g342.2g148.3g58.7g
Annoskoko puolitettuna2380g1615kcal64g171.1g74.2g29.4g
Arvot/100g100g68kcal2.7g7.2g3.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341207