Katkarapu-avokaado salaatti

Sulata katkaravut pussin phjeen mukaan.

Halkaise avokaado ja poista kivi, kuutio.

Kuutioi sipuli.

Silppua tuore tilli.

Sekoita Cremé Fraicé ja majoneesi keksknään, lisää avokado, katkaravut, sipuli ja tilli, sekoita.

Anna maustua n. 1h ajan kylmässä.

Loistavaa paahtoleivän päällä!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Mariska82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Avokado, kuorittu, kivetön 955g1893kcal25.1g7.4g185.3g64g
Punasipuli, kuorittu, 100g939g254kcal12.2g45.1g1.9g16g
Katkarapu, rainbow1433g1433kcal329.5g0g12.9g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio796g1114kcal22.3g51.7g95.5g0g
ULTRA KEVYT MAJONEESI (Felix), annos 10g239g430kcal4.1g26.3g35.8g0g
Tilli, tuore 398g119kcal14.7g3.6g3.2g8.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9520g10486kcal815.8g268.2g669.2g176.8g
Valittu annoskoko4760g5243kcal407.9g134.1g334.6g88.4g
Annoskoko puolitettuna2380g2621kcal204g67.1g167.3g44.2g
Arvot/100g100g110kcal8.6g2.8g7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359430