Täytetyt kesäkurpitsat

2 sipulia
3 valkosipulin kynttä
100g purjosipulia
400g Kariniemen Broilerin jauhelihaa
5 kesäkurpitsaa
1 pkt Philadelphia maustamaton tuorejuusto
100g Arla Kadett 5 % juustoa
1 rkl Becel juokseva
mustapippuria myllystä
vuorikristallisuolaa
paprikajauhetta
cajun maustetta
2 dl vettä

Pilko sipulit ja kuullota niitä pannulla
Lisää jauheliha, mausta paprikajauheella, rouhitulla mustapippurilla ja suolalla.

Koverra kurpitsat ja pilko sisällys suikaleiksi pannulle.

Kypsennä muutama minuutti
lisäten samalla desi-pari vettä.

Siirrä kulhoon ja sekoita tuorejuusto sekaan.

Laita kurpitsat puolikkaat pellille leivinpaperin päälle.

Jaa täyte kurpitsan puolikkaisiin ja raasta kova juusto päälle.

Paista 200'C 30 min ja vielä 10 min 225'C

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)361g97kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g28g29kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Broilerin jauheliha (Kariniemi), annos 100g801g1122kcal152.3g0g56.1g0g
Kesäkurpitsa zucchini 2705g488kcal15.1g67.6g10.8g18.9g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 50g401g441kcal46.1g20g18.8g2g
Juusto, Arla Kadett 5%200g381kcal68.1g3g10g0g
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 28g204kcal0g0.1g23g0g
Paprikajauhe 12g39kcal1.8g2.2g1.6g4.5g
Mustapippuri 12g34kcal1.3g4.6g0.4g3.2g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 200g46kcal3.6g4.8g0.4g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9519g5760kcal590.4g248.4g244g79g
Valittu annoskoko4760g2880kcal295.2g124.2g122g39.5g
Annoskoko puolitettuna2380g1440kcal147.6g62.1g61g19.8g
Arvot/100g100g61kcal6.2g2.6g2.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370019