Munakoiso-sitruunapasta

Ennen ruoan valmistusta viipaloi munakoiso ja ripottele siivujen päälle suolaa, anna munakoisojen "itkeä" ylimääräistä nestettä pois 1-2 tunnin ajan.

Pyyhi ylimääräinen neste ja suola munakoisoista esimerkiksi talouspaperiin.

Paista valkosipuli ja sipuli pehmeäksi oliiviöljyssä.

Lisää 2-3 sitruunan raastettu kuori ja mehut.

Lisää munakoiso, ja hauduta kannen alla kypsäksi.

Lisää pari desiä kermaa, ja mausta kastike suolalla ja kunnon tujauksella pippuria.

Sekoita kastike al dente -tagliatellepastan sekaan.

Aivan uskomattoman herkullista - tämän reseptin myötä munakoison, valkosipulin ja sitruunan liitto on sinetöity ainakin minun kotikeittiössäni!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Hawa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 401g1323kcal8g12g140.3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton401g84kcal1.2g6.4g0g0.4g
Sipuli 200g61kcal2.5g9.6g0.4g3.4g
Valkosipuli 100g109kcal7.9g16.3g0.6g2.1g
Munakoiso 1603g359kcal8g49.7g3.2g40.1g
Oliiviöljy 50g443kcal0g0g50.1g0g
Nauhapasta, Tagliatelle, Rainbow2004g7215kcal240.5g1503.2g30.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9520g19187kcal536.2g3194.4g449.4g92g
Valittu annoskoko4760g9593kcal268.1g1597.2g224.7g46g
Annoskoko puolitettuna2380g4797kcal134.1g798.6g112.4g23g
Arvot/100g100g202kcal5.6g33.6g4.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=63368