Jauhelihamureke kikherneiden kera

Valmista korkeaan vuokaan pohjalle mausteseos: kananmuna, kermaviili, ketsuppia, soijaa, mausteita (sitruunapippuria, grillimaustetta, chiliä, suolaa).

Lisää mausteseokseen jauheliha ja sekoita.

Tiiviistä palloksi (tai vuoan muodon mukaan) ja laita vettä niin, että mureke lähes peittyy.

Laita uuniin 1.h/200c ja 2.h 180c.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Annkristin

Annkristin sanoi...

Mureke on proteenipitoinen ja vähärasvainen (vain jauhelihan rasva) sekä maukas, - laita rohkeasti mausteita! Myös yrttejä voi lisätä (persilja, timjam yms)

torstai 22.01.2009 klo 19:01

AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3197g5308kcal607.5g0g319.7g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 400g256kcal12.8g19.3g14g0g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.5g0g
Ketsuppi, Felix72g65kcal0.7g15.1g0.4g0g
Soijakastike 72g43kcal3.7g6.8g0.1g0g
Kikherne säilötty Bonduelle799g1039kcal52g159.9g24g40g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9520g14049kcal1408.4g403.6g761.4g80g
Valittu annoskoko4760g7025kcal704.2g201.8g380.7g40g
Annoskoko puolitettuna2380g3512kcal352.1g100.9g190.4g20g
Arvot/100g100g148kcal14.8g4.2g8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99630