Tomaattinen papu pasta keitto

Tomaattimurska, vesi, sipuli ja valkosipulin kynsi kiehumaan ja vähän ajan päästä lisää keitetty pasta ja siitä hetki niin pavut ja mausteita mielen mukaan, anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes maku kohillaan

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1059 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 2250g662kcal12.6g119.2g4.5g42.7g
Vesi1125g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)248g67kcal3.2g11.9g0.5g4.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g18g19kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras450g1440kcal62.1g261g14.4g36.9g
Punaisia kidney papuja prk = 250 g675g675kcal60.8g94.5g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9531g5724kcal280.2g979g40.4g168.4g
Valittu annoskoko4766g2862kcal140.1g489.5g20.2g84.2g
Annoskoko puolitettuna2383g1431kcal70.1g244.8g10.1g42.1g
Arvot/100g100g60kcal2.9g10.3g0.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435374